Stal De Visser

01 Website Creatie

Stal De Visser heeft passie voor paarden. Je vindt er dan ook kwaliteitsvolle springpaarden en een zeer gedreven en deskundig team. Die verdienen een mooi podium en New Digital kreeg de opdracht om die te creëren. Met trots en plezier maakten we een gloednieuwe website waarop paardenliefhebbers en potentiële klanten het mooie werk van Stal De Visser kunnen zien.

Benieuwd naar het resultaat? 

02 Over Stal de Visser

Stal De Visser is hét adres voor hoogwaardige springpaarden, van onbeleerd tot topniveau. Onder leiding van Pieter-Jan de Visser biedt Stal De Visser diensten als wedstrijduitzendingen, training en verkoop. Stal De Visser is gevestigd in Woensdrecht aan de voet van de Brabantse Wal, op slechts 3 minuten van de snelweg. De prachtige accommodatie is speciaal ontworpen voor de optimale ontwikkeling van paarden.

03 Juliëtte's ervaring met onze websitecreatie

“Tim van New Digital heeft echt met ons samengewerkt om een nieuwe website voor Stal De Visser te creëren. Het moest een snelle en duidelijke site worden die goed schaalbaar is voor mobiel en dat is goed gelukt. De communicatie verliep heel vlot en New Digital was flexibel genoeg om onze vele wijzigingen zonder problemen door te voeren. Al met al een succesvolle samenwerking en een mooi resultaat!”

Juliëtte Waard

04 Meer lezen?

New Digital Pagina

Over ons

Website Creatie

Shutter Bots

Team up for

Innovation

Info

New Digital Webdevelopment VOF.

Bachlaan 60
4462JL Goes
Zeeland

KVK: 90684842
BTW: NL865408440B01

Copyright © 2024 | New Digital Webdevelopment VOF

Scroll to Top

Een gratis beoordeling?

Benieuwd hoe je website scoort? Doe de test en bekijk wat we voor je kunnen betekenen!