ShutterBots

01 Website Creatie

Bij New Digital draait het om het creëren van betaalbare en krachtige bedrijfswebsites. Met trots delen we onze samenwerking met Shutter Bots, de makers van een unieke ticketbot die ervoor zorgt dat iedereen toegang krijgt tot evenementtickets.

Benieuwd naar het resultaat? 
 
 

02 Over ShutterBots

Wij delen vol trots onze succesvolle samenwerking met Shutter Bots, waarbij we niet alleen een nieuwe website hebben gecreëerd voor hun ticketingconcept, maar ook hun unieke missie om iedereen toegang te geven tot geliefde evenementen hebben omarmd. Ons doel was helder: een eenvoudige maar toch praktische en innovatieve website, waarbij het concept van ShutterBots en zijn unieke verkooppunten goed naar voren komen. Het resultaat? Een tevreden klant en een vlekkeloze lancering van de website.

Shutter Bots, waar de magie van ticketing eenvoudig en toegankelijk wordt, heeft ons geïnspireerd om een website te creëren die niet alleen de missie van Shutter Bots weerspiegelt, maar ook de simpele en praktische aanpak die New Digital onderscheidt. We hebben samengewerkt met Moritz, de eigenaar, om een website te bouwen dat perfect past bij Shutter Bots’ visie om evenementen voor iedereen bereikbaar te maken.

03 Moritz' ervaring met onze websitecreatie

“Samen met het New Digital team hebben we de Shutter Bots website tot leven gebracht. Ik wilde iets simpels, functioneels, en zij begrepen dat perfect. Het resultaat? Een mooie, gebruiksvriendelijke site die precies past bij wat Shutter Bots wil uitstralen. Het was een fijne samenwerking; ze waren flexibel en brachten mijn ideeën tot leven. Met trots kunnen we nu laten zien wat Shutter Bots doet, en dat allemaal dankzij het werk van New Digital!”

04 Meer lezen?

New Digital Pagina

Over ons

Website Creatie

Stal De Visser

Team up for

Innovation

Info

New Digital Webdevelopment VOF.

Bachlaan 60
4462JL Goes
Zeeland

KVK: 90684842
BTW: NL865408440B01

Copyright © 2024 | New Digital Webdevelopment VOF

Scroll to Top

Een gratis beoordeling?

Benieuwd hoe je website scoort? Doe de test en bekijk wat we voor je kunnen betekenen!